Solastranden Golfklubb er en av de beste

Det er heldigvis mye variasjoner i utformingen av golfbaner. Med spennende vann og sandfeller, planter som står nært banen og mye annet morsomt, så må man holde seg på tå hev når man skal prøve en ny bane.

Jeg fikk nylig en mulighet til å prøve Solstranden Golfklubb eller sagk-golf.no/ . Denne hadde ikke like store åpne områder som andre jeg har spilt på, men hadde noen utfordringer selv for en erfaren golfer som meg.

Gressplenen godt vedlikeholdt

Gressplenen av godt vedlikeholdt og jeg hadde absolutt ingenting å utsette på baneforholdene. Når det kom til selve klubbhuset og den delen, så var det her noe mindre enn jeg er vant med. Det er ikke å si at det var for lite, men her var det rom for forbedringer. Så kan man selvsagt diskutere om medlemstallet og annet kan forsvare mer utbygging.

Totalt sett vil jeg likefullt klassifisere denne golfklubben som en av de beste jeg har vært bort, basert på baneforhold. For selve klubblokalet er mindre viktig for meg. Jeg kommer for å slå noen slag golf, så får heller andre vurdere lokalene og organisasjonen. Husk bare, som alltid i Norge, ta på deg sko som tåler vått gress og litt regn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>